3de en 4de kerstdag, anyone?

En toen was de zomer voorbij, de vakantie lijkt 3 jaar geleden of nooit te hebben bestaan, de zachte herfst gaf jou mixed signalen, je hoofd verlangde nog naar warmere streken en nazomerse dagen, je lichaam vond het frisser geworden, later andersom, je lichaam vond het best leuk zacht weer en je hoofd zei: het kan niet, het is half november. En toen kwam toch de herfst en die ging vrij snel over in winter en voordat we het wisten was het bijna kerst en Oud&Nieuw.

En dan kerst. Het is leuk of minder leuk, vaak een beetje van beiden. Je bent er dol op of juist niet, vaak een beetje van beiden. Je ziet veel mensen of juist weinig. Soms is het druk-druk-druk of soms verlang je naar meer roering, of anders. Hoe het ook zij, het is een bijzondere periode.

Daar het idee om een 3de en 4de kerstdag mét klankmassage te organiseren.

Prima gelegenheid om even een moment van pure rust en schone energie in te plannen.

Het gaat dus om dinsdag 27 december en woensdag 28 december, middag of avond, afspraak maken via de gebruikelijke weg: 0622541318.

Decemberdagen zijn ook de donkere dagen van het jaar, maar vanaf 21 december, de winterwende en kortste dag van het jaar, groeit het licht weer, op hetzelfde langzame ritme waarmee ze 6 maanden lang verdween. Dit moment nu eind december is ook een feest van het licht.

De afgelopen maanden kreeg ik een paar vragen over cadeaubonnen. Die zijn er niet! maaaar… door de wijze van betaling – no cash, ik stuur een nota naderhand – is het heel makkelijk om desgewenst een klankmassage cadeau te geven. Het is vrij simpel: je stuurt me een bericht met de naam van de persoon in kwestie, die wijs je vervolgens op mijn site voor wat info’s, en bij het maken van een afspraak, meldt de gelukkige dat het een cadeau van jou is. Als een afspraak gemaakt is, stuur ik jou een bericht en na de klankmassage gaat de nota gewoon naar jou.

En als je het in wil pakken, kun je gewoon delen van de website uitprinten…. 😉

Ook waren er vragen over de “duoklank”, deze vorm van klankmassage met z’n 2. Het antwoord is simpel: het is fantastisch! Lees wat meer op de site maar het is een mooi moment dat je met z’n 2 deelt. Let op: het is géén conflict-oplossende techniek, het gaat vooral om samen de rust ervaren en nieuwe schone energie de ruimte geven. En soms moet je je ook afvragen of je niet liever voor jezelf moet zorgen (en dan een massage puur voor jezelf boeken), dan steeds voor anderen…

Verder zijn er zoals altijd x aantal plannen in de pipeline voor het nieuwe jaar… Een daarvan is de 1-op-1 sessies van familieopstelling wat structureler aan te bieden, met een website en van alles… Gaat waarschijnlijk nog even duren qua logistiek maar mocht je meer willen weten over familieopstelling, stuur een berichtje.

Voor nu, prettige dagen en vooral heel veel mooie momenten de komende dagen en weken.

Lieve groeten,

Patrice PS: blijf op de hoogte, schrijf je in voor de email updates!

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close